Fanny

Hejsan!

Vad trevligt att du vill läsa om mig. Jag heter Fanny (shocker!), pluggar master i genusvetenskap, spenderar mer tid på tumblr än jag vågar erkänna, läser ofantliga mängder fanfiction och har det senaste året glömt bort vad det här ordet “intressen” innebär till följd av dels masterstudier och dels tumblr.

Fandoms: Supernatural, Welcome to Night Vale, Harry Potter, Hunger Games, Star Trek.

Sara om Fanny (våren 2013):

Fanny är en person som är världens mysigaste men även någon som du verkligen kan sitta ned med och prata om sådant som stör dig. Jag kan inte ens räkna hur många diskussioner vi ha haft där vi båda har suttit och name-droppat och sidrefererat i muntliga diskussioner. Det kanske säger mer om hur skadade vi är av akademin än något annat. Det som är så fint med Fanny och en av de största anledningarna till att jag gillar henne så mycket är för att hon fick mig att gå med i Tjejjouren och på så sätt hitta ett forum där jag fick träffa andra feminister och tjejer som upplever världen som jag gör. Att Fanny peppade mig att gå med kommer jag vara henne evigt tacksam för.

Fanny som person då? Ja, hörrni, hon är superduper snäll (typ som att hon går och handlar när jag mår dåligt och kommer och lämnar det till mig), hon är extremt smart och har alltid koll på allt. Hon är även en jävel på att multitaska och planera. Hon lyssnar alltid när en behöver prata och klappar alltid på axel och säger “Så så!”. Hon är även moster, har två systrar och två föräldrar. Hon är yngst vilket gör att hon och jag har väldigt lätt att förstå varandra på många sätt. Hon är även genusvetare som just nu gör sin praktik på Röda Korset. Hon är även bäst och alltid villig att träffa mig och dricka rödvin när jag är less på livet. En bättre kompis får du leta flera år efter.

/Sara

Advertisements

Kommentera!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s