Sara

Hej!

Sara här, jag studerar en kandidat i Datorspelsutveckling men har även studerat två år av Genusvetenskap. Jag spelar galet mycket datorspel/tv-spel och jag hänger kanske lite för mycket på tumblr (om det nu går att göra det?). Jag läser mycket fanficiton även om skolan har tagit prioritet över det just nu. Jag skriver även egen fanfiction.

Fandoms: Dragon Age, Mass Effect, BioShock, Saints Row, Hunger Games, Divergent, Game of Thrones.

Fanny om Sara (våren 2013):

Sara är ett rödhårigt yrväder som klampar in med sina kängor och tar plats och är allmänt underbar att hänga med. Hon är en alldeles utmärkt person att bli feministiskt förbannad med, som älskar att diskutera sexualpolitik och hon är dessutom irriterande smart och bra på att uttrycka sig. Hon har tre äldre bröder och förstår därför precis vad det innebär att vara lillasyster till allmänt smarta och högpresterande syskon. Jag och Sara sitter i princip ihop – vi åkte till Chile tillsammans, vi är med i tjejjouren tillsammans, vi är båda revisorer för Genusföreningen, och vi har en tendens att nörda ner oss i samma serier så att vi kan fangirla tillsammans.

Sara är även med i RFSU och är därför en sjukt peppande person som alltid gör en glad, drar ut en på nation när man känner sig lite nere och ensam, och hon är även genusvetare med kommer att bli en awesome spelutvecklare när hon blir stor och skapa en massa genusmedvetna spel fyllda av mångfald och normkritik! Hon är en skitbra fotograf, har läst typ alla böcker som finns (när jag blir avundsjuk brukar jag säga åt henne att hon är pretto) och hon reser mycket!

Och nu vill inte jag vara den som är den, men Sara är dessutom alltid sjukt snygg och piffig.

/Fanny

Advertisements

2 thoughts on “Sara

Kommentera!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s